Wadah Madrasah Pengalaman: Vote blog Wan untuk Best Educational Blog. Tutorial Blog


Wednesday, January 18, 2012

Vote blog Wan untuk Best Educational Blog. Tutorial Blog

.

Assalamualaikum..

Hai korang.. Hari nie dengan semangat yang waja..eceh..hehehe..dengan rasa rendah diri nya Wan mengajak korang semua untuk VOTE blog Wan dekat sini http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=1



Mungkin agak menyusahkan sikit lah..Tapi kalau korang iklhas nak VOTE Wan syukur sangat sangat..bagi sesapa yang dah guna Tutorial Wan tu..Hope sudi sudi lah Vote untuk Wan.Wan tak paksa taw..Hanya pada yang iklhas je k.

Mula nya korang perlu Sign up dulu.Korang klik lah macam kat dalam anak panah kat atas tu.Dan korang isi borang dan lengkapkan..Ikut je macam yang disuruh k..Bila dah selesai korang cari lah category >Best Educational Blog dan cair http://Wanhazel.blogspot.com/.atau korang klik link nie http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=1 terus dan cari http://Wanhazel.blogspot.com/.


Sumbangan kalian untuk Vote ini amat amaa bermakna wat Wan..Kalau dah alang alang tu..Tolong jugak VOTE untuk rakan designer Wan nie..http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=15 cari http://akudd.blogspot.com/


Segala kebaikan yang korang lakukan hanya Allah yang akan membalas nya..Wan hanya mampu menyediakan ilmu diruangan Wan untuk diguna pakai oleh kalian..Selamat menggunakan Tutorial Wan..

P/S: tak tahu bila tamat voting nie..agak agak hari nie kot..Entah lah.Sumber masih belum mengesahkan..So cepat cepat VOTE untuk Wan ye..TERIMA KASIH.

KAMEK SAYANG KITAK SEMUA

Terima kasih

Papai
Lain lain yang korang mesti tahu



.



17 comments:

aNereO UsitHe said...

OK...NAJ vote untuk awak :)

Liana Norazmi said...

Alhamdulillah da vote wan..hopefully wan berjaya laa ye.aminn~

lavera said...

yeehh ! vote untuk wan ~ gud luck wan .. chaiyok2 ..

cik siput said...

dah vote!!
gud luck wan ~
=D

LiN IBRAHIM said...

Done. Dah vote dah. All the best wan! Ckit gik ya

Madiana Mohd said...

done vote.. :) good luck wan.. :)

Malyhah Eyna said...

dah Vote :)

Che Azza Utsukushii said...

Done. .
Hope awak btuah. .Amin. .^^

Ckin Kembaq said...

da vote dua2..gud luck for both of you naa.. ^_^

dyabunga said...

good luck wan..:D

misshannajr said...

dah vote tuk wan..mekasih sbb letak byk tuto kat sini..gudluck..tanda terima kasih :)

Phat said...

hantar bantuan ..good luck wan

Chenal said...

Siap!!

Gud Luck Wan!

NiaLidia. said...

disebabkan blog wan ni banyak sgt membantu nia dlm edit blog dan photoshop , nia dgn rela hati vote wan. hehe good luck wan. ^^

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tahniah lah Wan~ Setakat yg Shag tgk ni Wan tengah lead. Promote lah lagi suruh orang undi ;)

hoyahadis said...

okey Wan..sudah vote,(atas nama shida).akk banyak belajar dr blog wan ni..lbih2 lg photoshop..thanks a lot..:)moge Wan dpt menyampaikan ilmu dgn byknye lg di blog ni..

Yastro said...

dah vote wan...yg ke 56....tahniah!!!