Wadah Madrasah Pengalaman: Poster Dakwah Islam..Perlukan LIKE dari korang.Last day


Sunday, February 5, 2012

Poster Dakwah Islam..Perlukan LIKE dari korang.Last day

.



Assalamualaikum ..

H
ari nie 5 haribulan , hari terakher untuk korang yang sudi LIKE poster Wan .. Like korang akan diambil 20% dari hasil undian..80% adalah dari juri Profesional..

Harap korang semua boleh lah LIKE poster Wan nie..

Owh ye..Wan perlukan Like korang di facebook .Like poster Wan di sini :
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=268817953184103&set=a.268667953199103.59604.232885313444034&type=1&permPage=1



Terima Kasih semua..



.



6 comments:

NiaLidia. said...

dah like dah harituuu hehe

wannn join contest jommm. nak tak ? nak tak? hehe.

nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

thanks ;)

zahidahwahid said...

salam maulidur rasul wan.....
dah like..good luck untuk kita....

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

sama2... :)

Koding said...

“Barang siapa yang berselawat ke atasku dengan sekali selawat, nescaya Allah akan berselawat ke atasnya sepuluh kali.” (Hadis riwayat Muslim).  
Salam Maulidur Rasul….

Ckin Kembaq said...

tak dpt nak menolong.. ^_^ btw, gud luck naa..

CintaKhadijah said...

done! gud luck dan salam maulidur rasul..^^