Wadah Madrasah Pengalaman: Wan nak berubah,,


Monday, August 16, 2010

Wan nak berubah,,

.




Photobucket
detik waktu terus berjalan
berhias gelap dan terang
suka dan duka tangis dan tawa
tergores bagai lukisan

seribu mimpi berjuta sepi
hadir bagai teman sejati
di antara lelahnya jiwa
dalam resah dan air mata
kupersembahkan kepadaMu
yang terindah dalam hidup

meski ku rapuh dalam langkah
kadang tak setia kepadaMu
namun cinta dalam jiwa
hanyalah padaMu

maafkanlah bila hati
tak sempurna mencintaiMu
dalam dadaku harap hanya
diriMu yang bertahta

detik waktu terus berlalu
semua berakhir padaMu
-------------------------------


Play law nak dengar


Saje je...Sape taw lagu tu...???bez kan

Wan nak berubah ...Nak ubah Watermark je... Sowie taw dah 2 ari Adeq tak nampak kan..Adeq demam..Nanti lah erk ..Adeq pesan kat Wan nanti dia Wat entri... Tunggu..huhuhu


Petang tadi sementara tunggu berbuka Wan wat Watermark terbaru Wan..huhuhu..akan jadi logo dan Watermark Wan untuk selama nya Insya Allah...Nak jadikan Banner gak ....cantek tak??? huhuhuhu



MY new


Wan minat Photography tu lah letak Photography kat situ..skang je dah jarang nak snap photo.. Graphic editing tu dah semestinye so Wan letak lah Production.. Oleh sebab suke edit edit Wan letak lah Art kat depan tu...Jadilah Art photography dan Art production...


Wan selitkan sikit kaler pink...hehehe..Koz nak tambah kecerian..Hitam bergaya hiau segar dan kuning sentiasa gembira(hope dimurahkan lebih rezeki)...Wan Hazel yep thats me...











.




10 comments:

syahira ariff said...

yer ker utk selama lamanya wan?
rasa2nya taun dpn tukar plak nie
hahahaha

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

hahaha..ingatkan wan bena2 mok berubah tek..
btw..kck watermark ya..
jadi banner pun kck juak..

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Wan, best ada jak blog u tok...
Jeles i nangga...hehe...

Ambik award kat Poet Dusun BAyu k...

Ili Shaheera said...

Teeheehee.. ada 2 orang yang kawal blog ni ea? Lagu tu.. Saleem? Iklim? ??? xD

Wan_hazel said...

syahira ariff

hahhaa..tu lah...hehehe..ase tak tukar g kot...huhuu

Wan_hazel said...

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin

makceh ktk,,,hehhe,,xda mek mok berubah eh...huhuhu

Wan_hazel said...

Azwandy Bin Muhamad

ok o k..makceh bro....lak i ambik nya

Wan_hazel said...

Ili Shaheera

hehhee..watak adeq tu wan gak sebenar nye..saje je nak kasi meriah sikit..huhuhu..eh lagu nie opick-rapuh ..

Yan said...

go wan go...bersemangat betul manusia bernama wan hazel ni

Wan_hazel said...

yan

hehehe...tengs....go go power rangers..heheh