Wadah Madrasah Pengalaman: Applikasi baru memudahkan korang VOTE untuk Wan.Senang lah korang nak join kontes Template Wan


Tuesday, December 6, 2011

Applikasi baru memudahkan korang VOTE untuk Wan.Senang lah korang nak join kontes Template Wan

.

A
ssalamualaikum...


Bosan tak dengan entri Wan nie..Tiap kali je nak suruh korang VOTE untuk Wan..Dulu memang susah sikit nak Vote..Skang nie Dah senang sikit..

Bagi sesapa yang belum VOTE untuk Wan tu..Hope Sangat korang VOTE untuk Wan..PErlu tak Wan merayu??hehehe..

So dengan harapan korang sudi mengundi untuk Wan..Cara cara seperti dibawah..Korang log in facebook korang dan klik link kat bawah nie..

Tak Nak Merokok Facebook


Lepas tu korang LIKE page tersebut dan korang klik pada bahagian Pertandingan fotografi seperti gambar dibawah..



Lepas tu korang akan dapat page yang macam kat bawah nie lak.Sebab korang perlu bersetuju dengan aplikasi yang disediakan .Korang klik lak pada button Log in.



Dan lepas tu korang klik lak pada button Allow..macam gambar kat bawah nie..



Selepas tu korang akan dapat page macam kat bawah nie lak..Korang klik lah pada View Entries



Dan lepas tu korang akan nampak lak page macam kat bawah nie bila korang scroll sikit ke bawah..Dan dekat situ korang tulis lah nama Wan..Wan hazel taw..Pastikan korang tick pada carian nama dan lepas tu korang cari..Macam kat dalam gambar bawah nie..



Lepas tu korang akan jumpa lah gambar Wan..Dan korang tekanlah VOTE k..ehehhe



TErima kasih bagi yang sudi VOTE..Bagi yang dah VOTE tu..UCapan terima kasih dan DOa Wan semoga dimurahkan rezeki...Bagi yang belum tu..Sudi sudilah VOTE untuk Wan..Sampai 10/12/2011 nie je..Sebelum nie memang susah tapi kali dah senang..Hope tak keberatan nak VOTE..terima kasih..


Lain lain yang menarik

.



16 comments:

ecadwinkyasha said...

kita dah tolong vote.nak exchange vote dekat sini boleh tak?.tolong like ye.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=254398191276408&set=a.254395091276718.56696.129233637126198&type=3&permPage=1

terima kasih :)

cikpjaz said...

dah vote =]
mmg terbaik ah gambar tuu =]
gud luck wan

Wan_hazel said...

ecadwinkyasha

ok...wan vote jugak k..tengs taw

Wan_hazel said...

cikpjaz

tengs...terima kasih taw

aziha ismail said...

ok done...vote abg wan...oleh sbb abg wan daa byk buat tutorial n memudahkan saye bljr photoshop..saye (xpi xjnji) akan promotekan kat kawan2 sye suh vote abg wan ye...chaiiiiyok..chaiiiyok..hehehehe
n plisss follow me ye.. http://azihaismail.blogspot.com

Wan_hazel said...

tengs sebab VOTE wan..kalau semua org macam aziha kan best..ehehehe..

aziha ismail said...

hahahaha...bals jasa la...abg wan dah penat buat tutorial..kira exchange la abg wan bagi ilmu kite juz klik vote xpent pom..hohoho

Wan_hazel said...

tengs taw...ehhehe..peace

FatinCokelat ♥ said...

oredy vote ;D

Wan_hazel said...

tengs

Leeya_Scatter said...

Bang Wan , vote ni jugak , Leeya dah vote abang kan , abang pulak vote Leeya kay http://www.facebook.com/pages/Leeya_Scatter/228185860582079

Wan_hazel said...

ok..wan like k

era said...

da vote.. ^^

thanks untuk tuto tukar email blog tu ye ^^

Yat said...

ok, dah VOTE..cantik...

Wan_hazel said...

tengs

ainy said...

dah vote :)
good luck..mmg cantik la gbr tu..