Wadah Madrasah Pengalaman: “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”


Wednesday, December 7, 2011

“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

.
Klik banner untuk terus ke blog penganjur
6 Dec - 31 Dec

Assalamualaikum...

Hai korang kali nie Wan nak join lak kontes nie..hadiah paling pergh memang pergh..nak Wat camne memang gempak giler lah hadiah nie..Dan juri yang mengadili kontes nie amcma biasa lah Encik random..So kalau ade rezeki Insya Allah boleh dapat salah satu hadiah dari sponsor yang berlambak lambak tu..

Kat bawah nie Wan sertakan cara nak join kontes nie k.


----------------100% disalin dari blog penganjur



SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
    WAJIB patuhi semua syarat.
BAGAIMANA MENYERTAI ??

1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi COPY BANNER TU KAT SINI.

3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C

4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip

8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.




Giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER





----------------100% disalin dari blog penganjur



1 comment:

yana lyana said...

good luck, awak..
salam singgah :)