Wadah Madrasah Pengalaman: Karya ku di dada WALL OF FAME 2.12.2011_DSLR MALAYSIA 1 HARI 1 FOTO


Sunday, December 4, 2011

Karya ku di dada WALL OF FAME 2.12.2011_DSLR MALAYSIA 1 HARI 1 FOTO

.

Gambar dari Admin DSLR MALAYSIA 1 HARI 1 FOTO

Assalamulaikum...

Hai korang..hari nie tak taw lak nak post pasal apa..So saja nak kongsi karya Ligt painting Wan..Hari tu Wan pernah gak post entri untuk photo Wan tu..Dan hari nie lak Wan dikejutkan apabila karya Wan terpapar di dada WALL OF FAME 2.12.2011_DSLR MALAYSIA 1 HARI 1 FOTO

Entri photo Light Painting Wan.
-Photo untuk 1 December _ Pepsi Light painting


Pertama kali terpamir dalam tu memang lah seronok kan..hehehe..Seronok sangat Light Painting tu adalah hasil kali ketiga Wan..Rasa macam tak percaya lak..Tak sia sia lah Wat semua tu..Disamping leh hilangkan tension leh jugak rasa kepuasan membingkai sesuatu keadaan tu..Seronok..Kalau orang tanya pa yang seronok sangat ambik gambar..Dan Wan akan jawab.Kepuasan membingkai sesuatu tu..Mungkin ada yang suka bergambar..

Tertarik pada bait kata Kak Wansteddy..

"Percubaan pn dah tahap skill pro. Act xramai photographer rajin explorasi dgn bakat art dorg. Sbb tu kdg2 blh tgk standart amatur fotografer lagi superb dr dorg yg dah lama berkecimpung dlm dunia ni. Dorg Siap dah ada nama n brand sndri. Tp malas nk study extra skill, hasil foto masih ditakuk lama. Salute dgn usaha wan. Teruskn minat, manatau leh buat freelance advertising pasni ;D"


Amin...Amin ya Rabal alamin..

K lah korang..

Papai..

Jangan lupa join kontes Wan kat atas tu k..

Lain lain yang menarik

.



11 comments:

MiSz fiFiEyQa said...

wahhh..hebatnye wan..tumpang bangge kejap..hehe..btw memang cantik la artwork wan tu...teruskan your effort tu ye!! ^_^

LaLa said...

congrate wan =D

syieda ;) said...

wahh! tahniah!
memang cantik sangat gambar yg wan buat tu ;)

Han Hanan said...

nanti wan jadi photographer esok2 nanti boleh hire hehe

Teenager Housemaid said...

wahh...congratss!!!
saya pula mmg tak pandai langsung nak tangkap gambar..
sangat fail!!
hoho..T.T

Wan_hazel said...

MiSz fiFiEyQa

tengs..hehehe..terima kasih taw..

Wan_hazel said...

LaLa
tengs

Wan_hazel said...

Han Hanan

insya Allah..amin

Wan_hazel said...

Teenager Housemaid

wan pun tak pandai..blaja satu2 mesti boleh nye...

Chenal said...

Tahniah untuk TUan Tanah

Wan_hazel said...

tengs..ehehhe..peace