Wadah Madrasah Pengalaman: Jom tukar facebook ke Facebook Timeline (Tutorial)


Friday, December 16, 2011

Jom tukar facebook ke Facebook Timeline (Tutorial)

.

Assalamualaikum...

Hai korang..sekarang nie Wan tengok status ..Semua dah tukar Timeline Facebook nie.Wan tengok pun macam syok je.So tanpa melengahkan masa Wan terus lah tukar..ahahah..



So amacam nak tukar jugak..bagi sesapa yang belum tukar tu..Korang leh je g kat link nie k..

http://www.facebook.com/about/timeline


Dan tengok kat bawah tu nanti..Korang klik lah Get Timeline..So selesai..


Selamat menukar..

TIMEline nie tak boleh tukar lagi..

In following few days or weeks Facebook will start delivering Timeline to everyone. There is really nothing you can do because they will anyway force everyone to use it. And that is sad because Timeline isn't polished enough. Idea is good but realization sucks. :/

Papai

Lain lain yang menarik

.



10 comments:

♥nurulizzatie♥ said...

nnt boleh tukar balik jadi biasa punya ke?

nur syafiqah said...

mcm lg susah je pakai timeline ==

a m i R a said...

mira dah start pakai aritu ~ hmmm .. macam serabut je ... susah skit pakai timeline ni kan ?

Cheek Eyka said...

hye wan...
tuan tanah cht x??
ika dh lme tukar fb timeline nie..
mula2 memng x best tpi lama2 pon makin tak best tpi skrng ble ramai dh tukar jadi best lak...
sbb dlu leh kira owng pakai timeline jdik x best la plak...skrng dh ramaai mcm best lak...kihkihkih!!!

Fiesyahana said...

canne nk cancel dari buat timeline . menyesal lak

IsmahFirzanah said...

kalau nak tukar ke facebook yang lama wan tahu tak ? nak fb lameeeeeeeeeeeeeeeeee

LaLa said...

best la wat timeline...
da macam blog :)

Yasmin ♥ said...

Mcm serabut je timeline ni . HAHA

Wan_hazel said...

TIMEline nie tak boleh tukar lagi..

In following few days or weeks Facebook will start delivering Timeline to everyone. There is really nothing you can do because they will anyway force everyone to use it. And that is sad because Timeline isn't polished enough. Idea is good but realization sucks. :/

MaYa MustWany said...

pernah survey,tak nak try dulu.now biarlah fb tukar sendiri bagi kita sentap.macam2 betul la