Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Term of service..Malaslah nak baca


Thursday, March 1, 2012

Doodle story..Term of service..Malaslah nak baca

.


Assalamualaikum...

Hai korang...Pernah tak korang baca term of service sesuatu applikasi atau benda yang lain lain..mesti tak kan??tol tak??eheheh.Sama lah macam Wan..




Last last korang klik je terus agree kan..tol tak??eheheh..



Bila dah klik senang lak rasa hati..ehhehe.



Entahlah kenapalah Wna nie malas sangat nak baca semua tu..kalau pendek tak pe lah..tapi panjang..Erm...


P/S: jadi kalau korang semua ada pengalaman dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..

Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan ..senang je klik nie.Party rock crew is in town!!.Dew More Win More!.Atau klik button Donate..



Papai


.



14 comments:

Aien Nia said...

kalau aien bapok malas nye membace mende 2 ..panjang bebenor

Abu Huzaifah said...

abu dtg tgk kartun... kehkeh :)

Nik Nurul Syazwani said...

kalau sye terus tekan agree x pandang langsung mende2 kat atas yg panjang lebar tujuh keturunan x habis

Cik Atien said...

Haha, atien pun samalah. lansung tak baca. main tick je. HIHI

gadismanja said...

langsong tak pernah bace ,, always tick je ,,hahaa

.........cP~ said...

Memang tak pernah nak baca semua. Tapi saya akan tengok-tengok jugak kalau2 kat bawah tu dia tulis kena bayar. kalau dah kena bayar atau ada charge tersembunyi, saya tak join la.

keri ikhwan said...

membazir masa jer baca... agree je... haha..
bnyak mende lain yg lebih berfaedah ntuk dibaca..

Hanih Borhan said...

Hahahaha, sama! Siapalah yg suka baca benda2 panjang b'jela tu, hahahahaha... Dahtu pulak, bahasa dia bukan bahasa2 biasa2, pening kepala je, hahaha...

Tapi kena b'hati2 jugak kan, yelah, kita kalut2 je agree tanpa baca apa2, kot2 dgn mengetahui orang tak suka baca benda2 tu, pihak2 yg tak b'tanggungjawab guna runag ni untuk manipulate orang... Hmm

cik comey said...

memang x baca pun..biasa scroll down cepat2,pastu click setuju..hiihii..

Ckin Kembaq said...

samalah wan..tak suka baca..tp if benda yg rasa berat tu, ckin cuba baca..takut nt mkn diri..hehe

Detective Fiqa said...

hahaha sama je ^^ malas nak bace panjang2 .

Anonymous said...

abg wan ada link download adobe after effect tak?dgn sony vegas sekali (:
just asking ^,^

Wan_hazel said...

anon..tak de lak software utk edit video..

Nurul Aini said...

2 kali 5 :3 sengal betul -.-