Wadah Madrasah Pengalaman: 20 Freebies doodle korea muslimah


Saturday, January 11, 2014

20 Freebies doodle korea muslimah

.



Assalamualaikum

Sesapa yang berminat dengan doodle nie
Boleh lah ambil untuk simpanan diri dan kegunaan diri
Doodle ini diberi secara percuma dan boleh digunakan
Untuk berdakwah dengan menulis kata kata hikmah
Atau ayat dakwah
Boleh digunakan untuk gambar pada facebook dll
Boleh digunakan untuk header blog dll
Boleh digunakan untuk pembelajaran bagi cikgu cikgu
Dan boleh diprint sekiranya tidak digunakan untuk keuntungan

Diharap doodle ini tidak digunakan untuk sebarang unsur keuntungan
:)























Terima kasih semua
Kerana menyokong wan selama ini :)




.





23 comments:

Aqileh said...

wahhhh comelnyaaaa doodle abg wan omg sgt perfect!!! aaaaa :D
hihihihi

Syazwani Zunidan said...

Minta izin ambik ye ..

fiqah hamed said...

Hasil doodle yg abg wan buat,memang buat hati ini nak ambil satu..hehe..^^

Keri said...

suka yg tudung pink baju kuning+hijau tu.

ni korea dah wat plastic surgery ke blum? haha

Cik Nur Shaz. said...

sy ada ambil :D mohon halalkan ye :)

Nursyarifah Syed Putera said...

salam.saie culik dua doodle awok nim..hee cumel geramm laa...siap pkai niqap lg tuh..

Fatimah Nabila said...

comel! culik 1!!

Iela (Gadis sulong) said...

waahhh. comelnyeee. teringin nak buat camni. saya amek ye. tq :)

hana said...

SO SO SO SO SO CUTE >.< nak culik semua eh abg Wan :D

Unknown said...

Assalamu'alaikum,good jod. Awesome!! Sarah ambil satu. Thanks.

Unknown said...

sy ambik yee...jazakallah..tungggu versi jepun pulak. :D ありがとうございます

Anonymous said...

Comelllll sangat! Saya buat dp fb Jzkk :)

Iffah said...

comelnyaaaa !!!!

syhdfd said...

pakaian ni namanya hanbok

Amanina Mohammad said...

saya culik 2 yer...jgn mrh :)

Unknown said...

Ambil semua! hehehe :P
Terima Kasih ><

Nur Adibah said...

saya ambil satu ya :)
btw cumilll sangat doodle

:sour n sweet: said...

slm
sy ambik & share dengan cikgu2 lain ye..tq..
sangat comey..tahniah2

Eymasu said...

saya ambil freebies...halal yer..sebagai balasan saya hantar hadiah larh...hee ^^V

nnti hantar nama dan alamat dekat email : eymasu @ hotmail.com ^^

serbasalah ambil freebies doodle org ^^V

Unknown said...

AMBIL ye...thx

Unknown said...

ambil satu ya. makasih.

Anonymous said...

salam
terima kasih utk freebies ni
saya minta izin utk guna di blog sy ya

Anonymous said...

Assalamualaikum. Mintak izin save doodle ni ya ;) Thankyou~