Wadah Madrasah Pengalaman: freebies muslimah doodle with mustache :-{


Tuesday, January 10, 2012

freebies muslimah doodle with mustache :-{

.

Assalamualaikum...

Hai korang..Tahun 2012 nie Wan terlupa lak nak wat freebies doodle kat korang..Akher tahun 2011 Wan ada sediakan freebies doodle dan Assalamualaikum..

-22 freebies Assalamualaikum pelbagai rupa dan warna
-Freebies doodle akher tahun 2011


So kali nie Wan sediakan muslimah doodle with mustache :-{ plak..hehehe..Kalau ada yang nak sila lah ambil k..Korang pilih lah nak warna apa..nie je yang Wan mampu buat..Doodle lelaki Wan tak reti sangat sebab tu lah tak wat..Dan Wan tetap kekalkan Doodle Wan bertudung..Sambil memberi sambil berdakwah..Tol tak??? Semoga dengan doodle nie kita lah sama sama mendekatkan diri kepada Nya Dan beringat kepada Nya..Amin..


Doodle yang terakher nie korang leh warnakan sendiri..Tu pun kalau korang nak..Rasanya ada ke yang nak doodle Wan nie..Kalau ada yang nak..Terima kasih Wan ucapkan..Al maklumlah Wan nie tak reti nak wat doodle pun...

Korang leh tengok kat sini cara mewarna doodle

-Melukis Doodle dan mewarna Doodle

Ok tu je...

Kalau dah ambik boleh lah klik link Wan kat bawah nie..Klik hanya untuk yang iklhas saja k..

Papai





.



44 comments:

AtiEy eYkuu said...

salam..wan..cmne tek? mok x kitak design blog kmk ya? hihi..mok tauk jawpn bha :)

Izz Faizah said...

hikhik...comey sgt..wan ni brbakat btol..hmm..doodle laki yg wan ltak kat sidebar tu pun dah ckup lawa dah..:)

Mohamad Hanafi said...

kenapa doodle tu ade misai ?? XD but anyway nice.. doodle yg wan buat sentiasa kemas

Mohamad Hanafi said...

kenapa doodle tu ade misai ?? XD but anyway nice.. doodle yg wan buat sentiasa kemas

Afiqah Nabilah said...

cantik la,ambik tau... :)

tq.comel pun ade.

Afiqah Nabilah said...

cantik la,ambik tau... :)

tq.comel pun ade.

Wan_hazel said...

tengs alll//doodle tu guna misai palsu..ehehe

Akeyla Frr . said...

Atoto comelnyaaa <3

dyabunga said...

dya amik tau..berbakat lah wan ni.. kalau dya buat lain jadi nye..hihi

biyha said...

Lawa lah doodle ni, unique :D

puteri.dyne94 said...

waahh comel laa wan..
terutamanya yg wrne biru 2..
auch!sukenye..hehee

Amy Rose said...

amik satu yeh :) thankss

aku shafiq said...

he3 .. comel lar abg wan .. kalau doodle laki2 ada jugak ek ?

nak doodle laki2 ar plak .. kih3 ..

cik bai said...

chomelll lah

Nurul Najwa said...

Abang Wan , saye amik satu . kalau free follow lah , nak singgah pon takpe ;)
http://bancuhmilopagipagi.blogspot.com/

zana said...

comel..siap de misai agi hehe

cik siput said...

hai wan...cik siput dah klik2 ur Churp2 :)

btw..nape ade mustache wan??heeee~~
morning ! >_<

Ckin Kembaq said...

misai tu mahal sangat...hehe

YANA PINKY said...

Eiiiiiiiiiiiiii , omeii gilaa abg wann . yana amek tauuu :) thankss :D

Wan_hazel said...

tengs all..tengs

ira said...

mengapakah begini,he2?,btw nice doodle :D

.nora. said...

cooomel sgt. sape kate tak reti buat? meh nora babap. hehe!

CCICute Design said...

wah... ^_^ comeynyer...

Misya_mimie said...

comel sangat ^^

athirah said...

saya amik satu boleh kan ? ehehe !

Zulaikha Ikha said...

kmk ngambik cgek doodle ya .hehe .

Nurin Asyada said...

Comel giler.. amik yer xD

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

time kasih wan.kt amik yg blank punye.heheh

NurAnnisah said...

Alahai comelnya, Ambik tau!

Ain Hanani said...

Saya ambekk lgi doodle wan hazel :)

arisa nazifa said...

Curi semua yer --"
Makaseh=)

fiqah hamed said...

jelouslah dengan doodle wan..semua chomel-chomel..sedyh tak reti buat..hee~

AmirahSyafiqah ♥ said...

comelnya doodle :) pandai wan buat !

Wawa Chan said...

nak satu ;)

Izyan Ayuni said...

cutenye ambik satu ye?

Anonymous said...

can i use ur doodle for profle pic in my fb?

Wan_hazel said...

this doodle ...boleh je..

Khairiyah said...

Saya amek yang purple. Thank you :)

Bilqis Muthia said...

saya amek yang tak ada warna, ya. nanti mau saya warnai sendiri. pasti credits. thanks :)

Bilqis Muthia said...

saya amek yang biru juga, ya XD

Bilqis Muthia said...

amek semuanya, je.. ._.

wawa azli said...

salam..wan mitk izin ye..sy nk amik 1..hehe....tq.

Anonymous said...

wan..kite mtk izin amek 1 ya.... tq comey angat:)

ck mawaddah said...

amik ye