Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Wan Hazel VS Dolly Colattachoc Inaleesya


Thursday, January 12, 2012

Doodle Wan Hazel VS Dolly Colattachoc Inaleesya

.



Assalamualaikum...


Hahahaha..Dah macam perlawanan lak ada "VS" nie kan..Saja je letak tajuk camtu nak kasi gempak sikit..Nampak tak doodle kat atas tu..Doodle tu Wan wat untuk Colattachoc Inaleesya ataupun lebih dikenali sebagai CCI.Comel tak??hehehe..Doodle nie korang tak leh ambil k..nanti Wan akan wat satu set macam nie jugak untuk freebies berlain warna ..So yang doodle nie khas untuk CCI..harap korang jangan ambik k..peace.

Jom terjah blog CCI : http://ccicutedollylicious.blogspot.com/


CCI nie seorang blogger yang peramah , best dan senang dibuat kawan , tak kuat ambik hati..Korang pun leh buat tempahan kat CCI nie..Apa tempahan dan macam mana nak tempah tu korang cek je kat blog dan tanya empunya badan k..Kat bawah nie Wan print screen sepenuhnya page blog CCI..jangan jeles tengok taw..Ohhseeeeem sangat..Wan pun jelez tengok..tersusun tak banyak gadget.Loading blog cepat..Pemandangan mata pun tak terganggu..Mata hanya tertumpu pada entri dan header..ehehhe..Best..jangan lupa terjah blog CCI...kasi gempak sikit traffic CCI hari nie..hahaha..


Eceh dah macam nak review Blog lak Wan nie..Padahal Blog sendiri macam kertas renyuk je..Ok ok Wan taw Blog Wan memang ohseeeeeeeem jugak...Hahahah..perasan nie.eh lupa lak nak tunjukkan Dolly yang CCI wat untuk Wan..tengok kat bawah nie...hehehe..sila jangan jelezzz sekali lagi..eceh..ahahha.


Wan suka Dolly nie sebab detail pada background amat amat best..Suka tengok..Tengs CCI.Kalau korang nak blajar macma mana nak wat dolly dan doodle nie..Korang terjah je entri Tutorial Wan k..

-Wat Dolly for beginner part 1
-Wat Dolly for beginner part 2
-Melukis Doodle dan mewarna Doodle
-Wat tudung dan baju Doodle bercorak



Lain lain yang korang mesti tahu



.



8 comments:

zana said...

comelnya..geram tgk doodle ni..:)
nk wt xpandai..hehe

Ckin Kembaq said...

untunglah..hehe dpt doodle.. ^_^

Azhafizah[フィザ] said...

dua dua comel lah macam pembuatnya jugak ^__^

nur ika said...

cumilnyeee..sgt2..^,-

yana-feehily said...

comelnya..saya minta izin amik freebies doodle wan ya, buat header. tqvm.. :) nnt saya review blog wan (even tak ramai pun baca blogku T__T)

.nora. said...

dolly itu sangat kacak. geraaam!

nuyui a.k.a miss YUI said...

CCI mmg kretip..mcm wan juga ^__^

CCICute Design said...

wawawa...malunyer.. =_=" ehehe... siap review blog cci agi neh...ahaks... tq wan... sudi nak art trade ngan cci yang x seberapa fofular cam wan...muehehehe... :P pe pon cci mmg ske doodle wan tu... ^_^