Wadah Madrasah Pengalaman: Vote untuk Wan dalam pertandingan "Tak Nak Merokok"


Saturday, November 26, 2011

Vote untuk Wan dalam pertandingan "Tak Nak Merokok"

.

Assalamualaikum...

Salam awal Muharam korang semua..Semoga tahun baru nie azam kita semua dapat dicapai..Kelmarin Wan ada kongsi mengenai pertandingan Photography "Tak Nak merokok"..Wan dah join..Korang dah belum??kalau belum..korang leh lah tengok entri Wan kat sini..


Pertandingan Photography "Tak nak Merokok" lebih dari RM4000 untuk dimenangi



Hari nie Wan nak mintak jasa baik korang untuk Vote gambar Wan..mungkin agak payah sikit nak vote..Bagi sesapa rasa gambar Wan layak untuk divote korang boleh Vote..Kalau rasa tak layak..Wan tak paksa k..Seperti yang korang tengok gambar kat atas tu..Gambar tu lah yang Wan pertaruhkan..Dengan tema "Jika ini tabungan anda katakan "Tak Nak!"..Korang tengok pun mungkin faham konsep yang Wan cuba sampaikan..Sepuluh ringgit Malaysia tu memang hampir terbakar gara gara nak dapatkan hasil yang sempurna..Kat bawah nie ada Wan sediakan dibalik tabir pembikinan gambar tu..Satu gambar je lah..ehehhe..Nampak kan sepuluh ringgit tu dah hangus sikit kat hujung tu..




So dengan harapan korang sudi mengundi untuk Wan..Cara cara seperti dibawah..Korang log in facebook korang dan klik link kat bawah nie..

Tak Nak Merokok Facebook


Lepas tu korang LIKE page tersebut dan korang klik pada bahagian Pertandingan fotografi seperti gambar dibawah..



Lepas tu korang akan dapat page yang macam kat bawah nie lak.Sebab korang perlu bersetuju dengan aplikasi yang disediakan .Korang klik lak pada button Log in.



Dan lepas tu korang klik lak pada button Allow..macam gambar kat bawah nie..



Selepas tu korang akan dapat page macam kat bawah nie lak..Korang klik lah pada View Entries



Dan nanti korang akan dapat lihat gambar gambar peserta kat dalam tu..Kalau gambar Wan tak nampak korang klik pada.Show Older Entries dan nanti korang akan jumpa gambar yang Wan pertaruhkan..Dan klik lah pada button Vote..




Vote gambar Wan Hazel taw..
hehehe




Dan selesai...Terima Kasih diucapkan kepada yang sudi mengundi untuk Wan...

Terima kasih sekali lagi..

Lain lain yang menarik

.



49 comments:

AzzaLifeStory said...

Azza dah like. .
btw. .cntik pic 2. .^^

fiQ'Ra said...

gud luck wan.. banyk mksud gmbar tu.. tp kalu lg best, bakar duit tu.. hehehe :D

Wan_hazel said...

AzzaLifeStory

tengs azza

Wan_hazel said...

fiQ'Ra

ahahha..bakar duit..huhuhu..jgn2...tengs taw..

ibnuismaini said...

Boleh ke Wan duit berbentuk rokok? diterima?

apa pun, kreatif tu. :)

Wan_hazel said...

ibnuismaini

entah lah..wan pun tak pasti..tp dlm tema dan syarat dia org tulis..

Setiap gambar haruslah menyampaikan mesej Tak Nak Merokok tanpa melibatkan sebarang rokok mahupun kotak rokok.

cuma nak berikan kelainan sikit..kalau ade rezeki Insya Allah diterima..

Zac Rega said...

done , gudluck ;)

BilaSiComelMenaip said...

dah vote untuk wan :D

Mashitah Mohd Arifin said...

Kreatif nye Wan ! Saya akan vote untuk Wan .

cikpjaz said...

kalau pjaz nk join blh jugak ke wan???heheh

Wan_hazel said...

Zac Rega

tengs bro..

Wan_hazel said...

BilaSiComelMenaip

tengs taw

Wan_hazel said...

Mashitah Mohd Arifin
tengs sesangat taw...

Wan_hazel said...

cikpjaz
boleh je...

ado_mbalam said...

raget jwak.. sik bnyk word juz kito ngga gmbr n pikir rik mpun msej dsabalik pictre yo... kck idea ktk tok.. dh like tek.. ke-39.. heh heh..

zawil tursina said...

dh vote dh...hihi:)

Iqah QaQa said...

:)

Wan_hazel said...

ado_mbalam

ehhehe..makceh vote ya..eheheh

Wan_hazel said...

zawil tursina

tengs taw

Wan_hazel said...

Iqah QaQa

hehehe..peace

hanna said...

done! nak rm10? ^^

Wan_hazel said...

hehehe..tengs taw

Anonymous said...

sorry wan, tak dpt access lg.. bandwith server full.. nnt sya cuba lg.. btw, all the best k.. mmg smart la gambar kmu tu... =)

-Carldrex

Wan_hazel said...

ok bro no hal..ada masalh skit tu

ahowk orang islam said...

AKU PERGI HOSPITAL UNTUL AMBIK GAMBAR PESALIT.. PESAKIT OK. NURSE PULAK RASA GAMBAR DIA YANG SEPATUTNYA DI AMBIK.. BG LINK GAMBAR TERUS BOLEH???

Wan_hazel said...

Link gambar.tak dapat bro..koz applikasi tu kene view more jugak..

Nurrul Amiera said...

miera da vote anywy nice pic ,, ^^ good luck k :)

ceeqa said...

salam wan...dh vote utk wan...cntik n kreatif gmbr tu..teruskn usaha...chaiyok2...:-)

Wan_hazel said...

tengs all

Nur Zulaikha said...

okeyh..da vote...wahhh..bnyk tu undiannye..harap2 menang lah..nnt tlg vote utk kite skali ye..hehe

Wan_hazel said...

hehehe..ok kasi taw je wan akan vote k

Aida Farzana said...

dah vote ! XD

tengkumuhammadazizi said...

okay dh vote, wow. menang nk satu ringgit wam. HAHA

zana said...

ok wan nnt sy vote ye:)

Wan_hazel said...

tengs all..

nano cadbury said...

dah like .
hope wan menang :D

Wan_hazel said...

tegs nana

Miss uCu said...

chaiyok2,kmk dah LIKE and VOTE pakei dua2 fb gik ya:) fb Mis Ucu

Wan_hazel said...

makceh tak..makceh banyak2...

nananodniena said...

hii wan sye dah vote n like fb awk.. gud luck ye hope menang. =)

Wan_hazel said...

tengs taw...amin..hope leh menang

~SaL IjOu~ said...

da like page tu tp Fb tak leh masuk application tu..da cek kat HOME klik kat tepi home Security>secure browsing> tu sume tp x ley nak disabledkan pulak..nnt kite cuba lagi ye.

pepepun all the very best Wan!~ =)

zahidahwahid said...

good luck wan...

euka said...

dah vote :D

sally said...

salam..hye wan...dah vote untuk awak...nice one.. ^^

Eiyra Nu-Qi Ra said...

wan!!! da vote!

ktorang owez support wan dri depan...hehehe...gud luck wan!
well, wan the best! ^_____^

Wan_hazel said...

tengs all...semoga dimurahkan rezeki..terima kasih sgt2

nurul huda jumri said...

singgah cni..

creative bro..gud luck eyh!

Wan_hazel said...

tengs..amin..hope ade luck