Wadah Madrasah Pengalaman: Contest Text 3D


Friday, March 18, 2011

Contest Text 3D

.





Salam korang...


Kali nie Wan nak join kontes text 3D nie lak..Senang je..Law korang nak join klik sini.Apa susah???senang je lah...Korang leh godek tutorial wan taw..senang dan amat mudah skali..Klik je kay icon Tutorial kat atas tu..pastu cari tutorial 3D text...banyak dah Wan kongsikan..Nak download Software xara 3D pun Wan ada sediakan..Cepat cepat join taw..

Wan pertaruhkan gambar kat atas and kat bawah..Yang kat atas adalah 3D text untuk header Wan dulu so Wan kitar semula untuk join kontes nie..yang penting 3D text tu Wan hasilkan sendiri..hehehe..yang kat bawah nie lak Wan wat gak..
K lah korang..Tu je..

Wan nak tags,
Hanan
Ezma
Kak Wansteddy

.



10 comments:

Professor Hanan said...

Wan,Hanan yang INI ke yang LAIN.hahaha

Zero Hand said...

Thanx to join my contest..yep..

Wan_hazel said...

hanan..a ah..hanan lah tu..ehehhe//

Professor Hanan said...

adooi

Professor Hanan said...

habislah kene godek2 tuto wan kali ni.hahaha

Wan_hazel said...

hahaha..tak pe hanan...godek2 cepat..ehehhe

nurul atiqah said...

xpe2,wan nak dera hanan.hahaha photoshop pun belum habis,hehe takpelah.Insyallah Hanan godek2 xara

Wan_hazel said...

nurul atiqah

ehhehe//tu lah..takpe2..ehehhe

Professor Hanan said...

haha wan,ni mase gune acc org*hahaha edit blog orang la katakan

Wan_hazel said...

hehehe..waaa...terer dah hanan kan...hehehe