Wadah Madrasah Pengalaman: Asal cuti Sekolah je lembaplah Line streamyx (wifi)


Sunday, March 13, 2011

Asal cuti Sekolah je lembaplah Line streamyx (wifi)

.


Salam Korang...

Skang dah cuti sekolah kan..So selamat bercuti bagi bebudak sekolah.Wan tak cuti bab dah cuti aritu cuti midterm.Cuti cuti pun jangan lupa nak study k...Pelajaran tu penting..Dan waktu cuti nie gak ramailah yang yang akan makeover Blog kan..tul tak??Eh ade ke??ehehe



Hari Ahad dan cuti nie berlambaklah saudara mara Wan menjengah ke rumah dan memadatkan diri ke dalam bilik..Alahai..nak merehatkan diri pun susah.Dengan lappy adik beradik Wan ditambah lak dengan lappy saudara mara Wan..Bilik pun bertabur dah..Hais...Geram geram..Baring sana baring sini..



Dekat meja makan lak.ada dua orang lagi.Lembap nye line streamyx Wan kali nie..nak Blogwalking pun susah..aiyo...Lembap lembap..Tapi tak pe lah...Meramaikan lagi bilik dan rumah Wan..ehehehehe..


K lah korang...

So camne cuti sekolah bagi korang??seronok..

.



18 comments:

αզʋ::∂нʏɛα::καмσ0 said...

wah2.. sme la ngan hana.. gile la pnya line lembap cm nie..

Miss Dill said...

diorang kate line streamyx lembap ekoran tsunami kat Jepun. tapi ntah lah. ni nak load Mukabuku pun lame. padahal kat umah ni, saye sorang je yang gune tenet. haru2

Miss Dill^^

farah zaini said...

nakk pegi skolahh.takk best dduk umah lahh abg wann oii =='

Nadhirah-chan said...

saya sebagai budak sekolah yang akan bercuti selama seminggu ingin mengucapkan selamat berkuliah kepada mr. wan hazel . kihkihkih ^^ jgn marah ~

Professor Hanan said...

hanya duduk di rumah termenung teringat ke sepupu sepapat.:P

annenyss said...

tuka unifi la wan.hehe;p

♥ fara myra ♥ said...

perghhh, bnyk gila laapppy. haha. mmg. time budak2 cuti. auto line streamy lmbab :P

Cik Sue said...

nak dtg tumpang gak la...boleh wan??? he3 =D

Wan_hazel said...

αզʋ::∂нʏɛα::καмσ0

tu lah hana..dengar2 ade kaitan gak sebab tsunami tu

Wan_hazel said...

Miss Dill

mukabuku tu memang lembap giler nak open...

Wan_hazel said...

farah zaini

hahahah...duk umah lah best leh tido..nie mesti ade pak we kat skolah kan??ehhehe

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

hahaha...selmat bercuti..hehehe..tak pe nanti wan cuti...

Wan_hazel said...

Professor Hanan

ciannye...hehehe...

Wan_hazel said...

annenyss

ahahha...tak de duit poket wan nanti..eheheh

Wan_hazel said...

♥ fara myra ♥

banyak kan..law semua dah on lappy on9 masa kan line tak lembap..line lembap bertambah lembap//ehehe

Wan_hazel said...

Cik Sue

ehehhe...boleh je...

bo Ey said...

haha...laptop ferarry merah tu aku guna...hahah

Wan_hazel said...

bo Ey

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeek