Wadah Madrasah Pengalaman: Kiriman Hadiah dari Kak Wansteddy dah sampai.


Monday, March 14, 2011

Kiriman Hadiah dari Kak Wansteddy dah sampai.

.

Salam korang...


Hari nie, hari hari Wan macam biasa je..Bangun pagi kemas rumah ..mandi makan dan lain lain..hehehe.Jam 12.45 berangkat dari rumah nak turun klaz..Klaz start jam 1 sampai jam 3 .Lepas klaz jam 3 Wan lepak jap dengan kengkawan kat kantin ..Dalam jam 3.20 petang baru Wan berangkat untuk balik ke rumah..Datang je kat simpang kampung dalam jam 3.45 petang,Simpang no dua Wan terserempak dengan Van Pos laju..Dalam hati memang dah terfikir dah mesti ada kiriman untuk Wan nie..sebab aritu Kak Wan dah kasi taw Kiriman hadiah dah dipos kan..Sila tengok entri nie Hadiah dalam perjalanan .Skang dah sampai dah..Tepat kat tangan Wan..Wan sendiri yang ambik hadiah tu dari abang pos laju..ehehhe..Seronoknya..


Nak tengok kandungan dalam hadiah tu??Jom serbu gambar Hadiah...



Selepas dibuka..


Yang kat bawah nie paling Wan suka...Kak Wan ade wat kad ucapan taniah..ehehhe..Comel comel..Wan simpan nie..



Law sesape tak ingat nie kontes ape..leh lah jenguk entri kontes Wan kat sini 'Make Up Ur Entry Contest_Wan Hazel Dolly,Hello Kitty dan Pink.'...Wan menang saguhati je..Terima kasih wat kak Wan..hadiah yang kak Wan beri tu Wan akan simpan dalam almari wat kenangan..Erm..Yang buku tu lak..Wan nak baca sebelum tido..ehehhee..Masih dalam perasaan yang seronok..



Ehehehe..Kak Wan..Next kontes mesti Wan nak join lagi...Korang terjah lah blog Kak Wan nie..jangan lupa Follow taw..mana lah taw ade kontes lain lain lagi..Tengok hadiah nie..menarik kan..Saguhati pun dapat hadiah menarik..

http://wansteddy.blogspot.com/

K lah korang...Tu je..

Papai..



.



12 comments:

.:|kamaryeah|:. said...

congratulations wan~

M a W a D D a H said...

tahniah2x...comelnya hadiah tue...

wan...kalau xnak yg kaler merah2 tue, bagi kat adah okeh!!

hehehehe

amanina. said...

waaaaaa.I pun mauuuu juaaa. :)

Wan_hazel said...

.:|kamaryeah|:.

tengs..ehhehe...

Wan_hazel said...

M a W a D D a H

ehehhe..tak nak..wan nak simpan..ahahha..

Wan_hazel said...

amanina.

ehehhe...tak leh..wan dah simpan dlm almari..hehehhe

ema.amirah said...

buku tuh little red riding hood ke wan? tak nmpk tajuk laaa ==''

Wansteddy Tales said...

wa... hadiah ke sarawak pun dah sampai! mmg pantas betul kerja pos laju. terharu akak baca entry ni. trimas wan ^^ insya'allah akk akan buat season 2 pula. xpasti nak buat bila. target giveaway dulu kot, hohoho tahniah sekali lagi wan :D

Wan_hazel said...

ema.amirah

a ah...tu lah..ehehe..comel buku pun best...

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

nanti GA pun Wan nak join..ehehhe...tengs kak...hehehe..

Wansteddy Tales said...

sama2 Wan ^^ enjoy d gift yeh :D

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

hehhee..peace kak wan