Wadah Madrasah Pengalaman: Icon ShoutBox Wan pandai kenyit mata..Super canggih kawaii


Saturday, March 19, 2011

Icon ShoutBox Wan pandai kenyit mata..Super canggih kawaii

.



Salam korang..


Hari nie kenyang sesangat lepas BBQ..ehehhe..Lepas je BBQ Wan terus je godek Koding HTML..Lepas manadi k..Wangi dah nie..Godek punya godek punya godek..Pergh..Sampai sakit mata tengok Kod yang entah ape ape..Nasib bek Wan nie faham sikit sikit bahasa Koding nie..eheheh..Tak sia sia kan sejam dihadapan lappy akhir nya membuahkan hasil..

Law korang nak tengok hasilnya..korang halakan cursor korang ke icon Shoutbox Wan kat tepi blah atas tu..or kat icon tutorial,tempahan header and tempahan template tu..Amacam ada nampak perubahan tak??Best tak???Seronok tak??Canggih tak??Wah wah..macam nak nagis je nie lepas siapkan Koding nie...

Korang nak???Korang nak???

20sen cepat..ehehhe..



K lah korang..

Tu je nak kongsi..

Papai.

.



15 comments:

Mohamad Amzar said...

wan , nak jugakk ! haha.

~yayaLOVA~ said...

wan, buat la tutorial macam mana nak buat macam tu.

AdiSuda said...

wan..bg tuto wan..jeles..jeles..dasat tol wan dgn coding nie ye..hehehe..^_^

syAzAnA said...

wooo. jeless ouhhh!

Nurul Fasihah said...

hebat ! ;D

Nadhirah-chan said...

nah 20 sen , cepat tunjuk camane .

p/s : kata mana wan blaja semua coding ni ?

Wan_hazel said...

Mohamad Amzar

ehehhe...nak jugak...kodingkan nie kat ajx shout nie menag susah sgt,,,nanti law free wan wat menu tab macma nie k..comel..ehehhe

Wan_hazel said...

~yayaLOVA~

nanti wan wat tuto menu tab untuk nie k...

Wan_hazel said...

AdiSuda

ahahha..skit2 boleh lah adi..

Wan_hazel said...

syAzAnA

ehehhe...peace

Wan_hazel said...

Nurul Fasihah

tengs

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

ahahha..nanti wan wat tuto menu tab untuk nie k..Wan tak blaja kat mane pun..wan wat godek sendiri je

hawasumiri said...

comel la.. suke sgt..

lieyly said...

nak2 jgk :D

Wan_hazel said...

hehehe...menu tab wan ade wat tuto..tgk lah k