Wadah Madrasah Pengalaman: It was good time, we spent our days together


Wednesday, November 23, 2011

It was good time, we spent our days together

.
It was good time, we spent our days together
Sony Alpha A350|ISO 100|f/5.0|1/1000


Assalamulaikum...

Lama dah kan Wan tak update entri macma nie..Dua tiga menjak nie asyik dengan Tutorial je..Sampaikan tak de peluang nak update cerita seharian..Sibuk dengan tempahan pun makin berlambak higgakan terpaksa ditangguh tangguh...Kadang kadang perlu ajar adik sebab sedang menjalani SPM dan STPM.


Korang yang tengah baca entri Wan nie sihat tak??Diharap korang semua sihat.Jangan lak lepas baca nie korang semua terus deman.hahaha..Cuaca sekarang nie pun kadang kadang tak menentu..Kalau hujan tu hujan sesangat..kalau panas tu panas sesangat sampaikan nak buat kerja pun rasa tak tenteram..Kena pasang kipas full speed..Sampai semua katil katil dan selimut malahan bantal pun terbang menerbang..


Bila bercerita tentang kehidupan nie..Mesti ramai yang mengeluh..Bohonglah Wan kalau Wan kata Wan nie tak pernah mengeluh..Kekadang tersembul jugak perkataan yang tak sepatutnya. Kekadang hilang rasa bersyukur. Itulah yang dinamakan khilaf manusia...


K lah korang..Papai..

Semoga hari hari kita menjadi indah..


Lain lain yang menarik

.




10 comments:

tiEra said...

moga hari anda dan kita semua lebih baek dan indah dr smlm:)

Yaya Luffya said...

Yaya komen dulu yaa.. ngee~~ kmk pun mok wak abg mcm abg wan..pat ngajar adik dikpun.. huhu

^^eKaTiKaH^^ said...

tak ada sorang pun dalam dunia nie yang tidak pernah berbohong... :)

MaYa MustWany said...

kl sejuk oo dek tempias banjir negeri pantai timur.

C@lL mE mR R@f said...

can you send me serial key for adobe photoshop cs5extend pleas.......rafrafe@yahoo.com

atie zakaria said...

semoga hari2 selepas ni pn wan bahagia..^_^

PinQib said...

saya suke blog wan hazel/ banyak tips AP saya dapat.. TQ soooo much

MERADONG TODAY said...

kacak gambar

Wan_hazel said...

tengs u all

Wan_hazel said...

MERADONG TODAY

tengs bro,...gambar biasa2 jak