Wadah Madrasah Pengalaman: Download Adobe Flash CS3 Portable (free full version)


Wednesday, November 23, 2011

Download Adobe Flash CS3 Portable (free full version)

.
A
ssalamualaikum...

R
amai yang dah cari perisian nie kan..Ada pun yang korang jumpa mesti yang trial...Dan kali nie ramai sangat yang nak cuba buat Flash header untuk blog dan banner dan banyak lagi lah..Masalahnya , tak de Perisian adobe flash nie..Tapi kali nie jangan risau..Wan sediakn Adobe Flash Portable untuk korang..jangan risau dengan Trial Version dan jangan risau nak install macam mana..Korang cuma perlu Download dan guna.

So kalau nak Jom Download.Klik Link kat bawah nie..


Download Adobe Flash CS3 Portable


Bila korang dah Klik Link tu..Korang akan terus ke page 4shared..Macam kat bawah nie..Dan korang klik lah button Muat turun macam kat anak panah kat dalam gambar kat bawah nie..





Dan bila korang dah klik korang akan lihat page tu berubah jadi macam kat gambar bawah nie lak.So korang klik lah macam kat anak panah dalam gambar kat bawah nie k..



Bila dah klik korang akan tunggu beberapa saat..Sabar lah menunggu..Jangan merungut lak menunggu..Bila dah selesai beberapa saat tu..Korang klik lak Muat turun sekarang..


Dan nanti akan muncullah pop up macam kat dalam gambar kat atas tu and klik lah OK.Bila dah selesai Download..Korang extract lah file korang tu k..Korang tengok kat youtube "how to extract File"..Kalau laptop korang dah ada winrar dan boleh extract tu..Korang klik kanan dan klik extract here..



Lepas dah extract tu..Korang double klik kat selepas di extract tu..Dan korang kene tunggu beberapa saat taw..Perisiaan nie tak terus terbuka tapi ambil beberapa saat untuk open..Double klik sekali je..Kalau dalam satu minit masih tak terbuka tu kroang double klik lagi..hehehe




Selamat mendownload..


Papai.



-malwareByte_Penting untuk yang suka online
-Donwload Xara 3D 6 portable (free full version)
-SAI paint Full Vesion/Portable free download
-Download Adobe illustrator CS5 Portable (free full version)
-Download Adobe Photoshop CS5 Portable (free full version)
-Download Adobe Photoshop CS3 Portable (free full version)
-Download Adobe Photoshop CS (free full version)
-Download Adobe Photoshop Lightroom v3.0 Portable (free full version)
-Download Game_Angry Bird portable





Kemungkinan pautan untuk memuat turun applikasi ini di 4shared tergendala atau telah disekat.. Sebagai langkah kedua disini ada pautan untuk applikasi di pautan yang lain.  download link dibawah
(maaf atas ralat yang terjadi)

 Flash CS6

Download


.



24 comments:

fyqahika said...

nak tanya :) apa prbezaan cs3 biasa dgn flash cs3?

Izzati Syazwani said...

Thanks Wan :)

Nurul CLumsy Gurl said...

teringin sngat nk adobe flsh nie.. dri dulu lgi... tpi sygnye xleh download... hu2..

Wan_hazel said...

fyqahika

cs3 biasa tu camne erk???yg adobe ke??CS3 nie ada mcm2 application taw..ade after effect ade flash ade adobe ade lightroom..byk sgt ..perbezaan menag byk

Wan_hazel said...

Izzati Syazwani

sama2..

Wan_hazel said...

Nurul CLumsy Gurl

nape tak leh download

Haris Yong's said...

wan,nie yg free trial ke???

Wan_hazel said...

free guna..portable..tak de trial

daniel said...

dah bole=)
thnks yer wan..

Wan_hazel said...

welkam

monoskull said...

perghhhh! siap tutorial tuh.. thanks nak sedut jap.. lama dah dok mencarik..

RochelMayMei said...

Sekarang dah kene daftar.Susah lah .

Madihah Mohd Radzuan said...

abang wan.. kenapa pop-up tu tak keluar??

Wan_hazel said...

pelik... try lagi taw

Fajar Rizkiana Dewi said...

arigato for the tutor :D

Hybrid car said...

ya. langsung download bos...trims

aizat said...

maaf mengganggu saya hanya ingin berbagi artikel yang berkaitan tentang Adobe Flash
berikut linknya :
http://repository.gunadarma.ac.id/bitstream/123456789/3345/1/Developing%20Web-Based%20Communication.pdf
semoga bermanfaat :)

★ NuNa ★ said...

blog abang best :)

farhan irfan said...

wan lepas tuh bilerr muncul gambar akhir macam wan tuh nak tekan hape?

Wan_hazel said...

dah boleh guna lah tu..ehhehe

Yana Sakura said...

thanks wan :) hehe.. naseb wan ada sediakan link utk download adobe flash nie.. yana perlukan sgt skunk nie..hee

maceh sgt2 taw :D

najib said...

knp xboley download

najib said...

knp xboley download

Nad1412 said...

Huwagh!! Arigatou!OwO