Wadah Madrasah Pengalaman: Pertandingan Photography "Tak nak Merokok" lebih dari RM4000 untuk dimenangi


Friday, November 25, 2011

Pertandingan Photography "Tak nak Merokok" lebih dari RM4000 untuk dimenangi

.


Assalamualikum...

Buat warga photography dan blogger blogger sekalian..Kali nie Wan nak ajak korang join kontes nie..Tawaran hadiah yang menarik sangat..Kontes nie anjuran dari pihak Kementerian Kesihatan..So korang yang ada kamera or DSLR tu..tunggu apa lagi cepat lah cari idea dan snap...Wan skang dah start fikir nak snap gambar macam mana..




TERMA DAN SYARAT
  1. Pertandingan ini di buka kepada semua warga Malaysia
  2. Pertandingan ini di buka dari tarikh 22 November 2011 sehingga 10 Desember 2011
  3. Setiap gambar haruslah menyampaikan mesej Tak Nak Merokok tanpa melibatkan sebarang rokok mahupun kotak rokok.
  4. Gambar yang hendak dipertandingkan mestilah tidak menyalahi tatasusila dan sensitiviti masyarakat Malaysia
  5. Setiap penyertaan akan dinilai bedasarkan 50% undian dan 50% dari pihak Kementerian Kesihatan
  6. Pihak kementerian tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian atau tuntutan untuk menyertai pertandingan ini
  7. Keputusan pertandingan adalah muktamad. Sebarang rayuan tidak akan di layan
  8. Pihak kementerian mempunyai hak, mengikut budi bicara dan peserta bersetuju bahawa pihak kementerian boleh menggunakan semua nama, foto, dan maklumat penyertaan peserta/dan pemegang tanpa perlu mendapatkan apa-apa persetujuan atau tanpa apa-apa bayaran kepada peserta atau untuk tujuan publisiti, pengiklanan dagangan atau promosi dalam apa-apa media.
  9. Pihak Kementerian adalah tidak bertanggungjawab ke atas apa-apa maklumat yang tidak betul atau tidak tepat yang telah dihantar oleh pihak peserta dan tidak boleh dipertanggujawabkan ke atas apa-apa kesilapan, ketinggalan, gangguan, pemotongan, kecatatan, kelewatan dalam operasi atau transmisi kegagalan litar komunikasi, kemusnahan, virus dan sebagainya.
Semua foto, maklumat peribadi dan nama yang dihantar dalam Pertandingan ini, cap perkhidmatan, nama dagangan dan cap dagangan adalah harta kepunyaan Kementerian Kesihatan.



Kalau korang dah tak sabar nak Join..Klik je link kat bawah nie...



.
Lain lain yang menarik

.



17 comments:

ahowk orang islam said...

aku nak masuk. tp aku perokok. haha

Azekzk said...

byknyer hadiah..

Wan_hazel said...

ahowk orang islam

ahahha..tak pe...org tak taw nye

Wan_hazel said...

Azekzk

a ah..ade sijil lagi tu

Nurul CLumsy Gurl said...

nk mndftar.. tpi nme pnuh ikut kt fb.. hu4.. hbs klu nme fb org tu terencat akal, as2 bile nk dftar nme kt fb official die, nme pnuh orng tu terncat akal jgk... ne x leh edit ltk nme btul? phm x nie? T__T_

Alieza Dayasari said...

waaa cool .... tp apakan daya.. saya tak reti sgt bab2 ni...

adib syazwan said...

wah!
macam best je!
hohohoho!

Wan_hazel said...

Nurul CLumsy Gurl

Wan pun daftar mcm tu je...nama wan wan hazel..so terpaksa lah guna tu..eheheh

Wan_hazel said...

Alieza Dayasari

hehehe..ambik je..tak kisah..

Wan_hazel said...

adib syazwan

a ah best..join lah mana taw ade rezeki kan

Mr. Doctor said...

Tak pandai la fotografi.. Doodle xleh ka.. hehe..Wan tolong jap.. Camna nak buat space antara post dengan nota kaki kat bawah post tu... Please visit my blog dan tengok jap coz dia rapat sangat la.. Thanks

sayasyue said...

bestnya...nk try jugak lah ;D

Wan_hazel said...

Mr. Doctor

kalau wan wan wat langkah langkah je..,macma nie






.


hujung letak noktah ..setiap entri wat camtu

Wan_hazel said...

sayasyue

boleh je..ehehe

Nur Zulaikha said...

mcm mane nak join ni??kat mane nal letak gambar nye?help me..

Nur Zulaikha said...

nanti boleh tlg bg jawapan kat blog sy? TQ

Wan_hazel said...

ade masalh sikit kat link tu..