Wadah Madrasah Pengalaman: Peminat K-POP ..2PM konsert Stadium Negara Jumaat ini


Thursday, November 24, 2011

Peminat K-POP ..2PM konsert Stadium Negara Jumaat ini

.


They sizzle.
They electrify.
They make girls go weak in the knees.
They are...2PM!
Rock with them this Friday at Stadium Negara,
8:30pm! K-Pop fans, don't miss this chance!

Assalamualikum...

Buat peminat peminat 2PM nie lah peluang korang nak tengok konsert 2PM kat Stadium Negara jam 8.30 malam,Bagi yang tak minat..Duk diam je lah k..tengok TV kat rumah..ehehhe..Wan tak minat cuma nak kongsi je nie..


Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi leh tengok poster or detail detail 2PM kat link bawah nie..Tengok dan tengok banyak jugak yang best dekat link bawahnie..Bukan sekadar 2PM je..lain lain pun ada..ehhehe...Jom terjah

Rock with 2PM this Friday!



Lain lain yang menarik

.



1 comment:

PopkoRn said...

kpop? kalo ade lisa surihani, nak gak haku pgik..