Tuesday, March 12, 2013

PROMOSI : Ebook Photoshop . Percuma adobe master collection + 74Brush + 126 fonts

.
PROMOSI
Ebook Photoshop  Percuma adobe master collection + 74Brush + 126fontsAssalamualaikum...Kali nie Wan sediakan Ebook untuk sesiapa yang berminat dalam bentuk DVD..Penghantaran adalah percuma (pos laju)Bagi sesapa yang berminat boleh lah membuat tempahan ke emailWan_scremohazel@yahoo.com atau PM terus ke https://www.facebook.com/wan.hazelSeterus nya Wan akan berikan detail yang perluTerima kasih.
Monday, March 11, 2013

Kontes teka barang apa tamat

..Assalamualaikum...

Kontes dah tamat.. dan jawapan yang betul adalah pengepit kuku .. Pemotong kuku .. Ramai yang dapat jawab dengan jawapan yang betul.. Taniah semua.. Dan pemenang Wan akan ambil melalui siapa yang hantar jawapan pertama dan seterus nya..

Bagi yang tak menang tu.. Lain kali cuba lagi k...

Pemenang Wan akan umum kan nanti.. Harap bersabar dan follow lah update Wan selalu k.. Wan nak pastikan tak de orang hantar berkali kali jawapan yang sama dengan email yang berlainan.. Sebab Jumlah Wang yang menang tu besar..

HADIAH BAGI PEMENANG

Pertama RM300
Kedua RM200
Ketiga RM150
Empat dan Lima RM80

 

Nanti siapa yang menang Wan akan bank in ke akaun bank korang dan bagi yang takde akaun bank tu Wan akan hantar guna wang pos dan akan tolak Sedikit jumlah wang kemenang korang untuk pos laju .. Harap semua puas hati.


K lah korang.. Tunggu taw.. Wang kemenangan masih dalam proses...Cek dah ada..nak tunggu je lagi..


hehehe


.