Wadah Madrasah Pengalaman: Siapa tahu...


Monday, September 10, 2012

Siapa tahu...

.






.



24 comments:

Dhia adawiyah said...

betul ! Wieya faham dan setuju .

Unknown said...

bro..lawalah design.. berbakat.. :)

statement yang atas tu setuju dan pernah rasa perkara sama.. :)

bersabarlah..ceh2x..

Wan_hazel said...

dhia adawiyah

ehhehe...kan kan...so bsedih lah skejap je..jgn lama2..ehehe

Wan_hazel said...

muhammad asyraf

tengs bro..design cikai2 je... hehhee.. semua pernah rasa... hehee..

Unknown said...

salam.. mcm mana nak design doodle yg comel?? sy dah install adobe utk buat doodle tapi xpandai laa.. hehehe

Unknown said...

betol tu.. ;')

Wan_hazel said...

salam..awak tgk kat sini k..ada je tuto dalam tu..

http://wanhazel.blogspot.com/p/graphic-editingadobe-dll.html

Milobenikattepi said...

pandai wan bermain ngn dodol2 yg comey ni...

Wan_hazel said...

Miss Sue

ehehhee..tengs

Wan_hazel said...

zana s

ahahahd..doodle cikai2 je tu

Si Matatajam said...

Sememangnya Allah dah tetapkan yg terbaik ntk setiap hambanya

Unknown said...

Ada hikmah disebalik setiap kejadian. Sesungguhnya Sabar itu indah ^^

Fatimah Nabila said...

alolo..simple tapi ada makna mndalam tuh..

Unknown said...

setuju sgt..setiap yg berlaku ada hikmahnye :)

Unknown said...

allah rasie kan mase depan sebab dea nakk hambenye sentiase sabar dan terus berdoa padeNYA .

bersangke baik dengan mase depan yea pacik ? allah sentiase adee kat cc kite :) . fighting :)

Adi Herman said...

sedih tp menginsafkan

nuyui a.k.a miss YUI said...

btol sgt2 tu wan.

Miss Nana Farhana said...

Allah tu maha mengetahui.. =)

Zierwa Zainal said...

dush.. mmg kena dgn zz skrg ni.., huhu.. doakan ye..moga Allah kuatkan zz

Maria Menado~ said...

betul. setiap yang berlaku itu kan ada hikmahNya. saya percaya dan yakin. =)

Unknown said...

chantikK !

Nesa Wazir said...

btul 2..kucing comel 2 pun ade temankan wan..jgn sdih2 ye :)

Unknown said...

Betol2 :)

shuhadaothman said...

perancangan DIA yg terbaik, kan :)