Wadah Madrasah Pengalaman: Giveaway 27 dec 2012 - 7jan 2013 (yang pasti hadiah istimewa)


Friday, December 28, 2012

Giveaway 27 dec 2012 - 7jan 2013 (yang pasti hadiah istimewa)

.





Assalamualaikum...

Hari nie Wan nak lancarkan Giveaway kat korang... Cara nya mudah je. Buat entri. Korang ambik banner kat atas tu dan link kan terus kat ruangan entri nie..Tulis tajuk "Give Away Wan hazel" dan link kan entri ke ruangan komen k.Pasti kan korang kasi taw kalau dah like.tarikh dan hadiah pun dah tercatat kat dalam banner tu . Dan hadiah istimewa dalam bentuk wang (bergantung dengan keadaan)

Tarikh mula : 27 . Dec .2012
Tarikh tamat : 07 . Jan . 2013

Pemenang pertama : keychain couple Domokun
Kedua , ketiga dan keempat : keychain DSLR

Hadiah tu seperti dalam banner atas tu..

Syarat syarat pun mudah .. Korang cuma perlu LIKE gambar Wan kat ruangan nie RINDU DAN CINTA. .Korang pergi ke applikasi tu. Mungkin loading agak lambat sikit..tak pe tunggu je taw. Korang LIKE setiap hari taw.. sapa yang paling banyak like dia lah yang menang.. Cara nya mudah..Korang like lepas like korang komen kat entri nie kalau dah like.. Wan akan monitor kat ruangan tu..Jangan menipu bab Wan akan Monitor brapa like dan brapa komen korang pada hari tu. Senang kan.. lagi banyak korang LIKE lagi banyak peluang korang nak menang dan pemenang pasti akan dapat hadiah yang istimewa sekiranya wan tercalon ..Dalam bentuk wang taw.






Dan Terima Kasih... Ajak member member join dan Like k.Tag rakan rakan di ruangn entri turut digalakkan.Kalau yang tak nak join tapi nak tolong LIKE je pun boleh..ehehhe..terima kasih

 LIKE disini

https://www.facebook.com/NissanMalaysia/?sk=app_174868949318958&app_data=P306










77 comments:

Awesome dreamer said...

Wah, Abang Wan buat giveaway! :)

zakieazid said...

dah like :)

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

phat said...

terbaik bro (Y)

Azza Afdzal said...

ok dh like

faqihahhusni said...

goodluck wan:) da like..

Unknown said...

dh like
gud luck abg wan
semoge menang

Unknown said...

dh like :3

ztra.znddn said...

http://storymrsorange.blogspot.com/2012/12/assalamualaikum-and-anyeong-wahh-bile.html

dh like :)

Izza Sakura said...

dah like tp tk bt entri lg,nt nak buat k

Unknown said...

nak join nak join nak join ;) http://meloveyousecret.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html .
done like :)

Miss NR said...

Join dan done like untuk hari ni :)

http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/12/giveaway-wan-hazel.html

Nurul Farain :D said...

Done!
http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Unknown said...

join jugak :)

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Nazurah Zurah said...

http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Unknown said...

Salam :)

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Unknown said...

Dah LIKE! :)

MyySara said...

Join ! http://pink-simerahjambu.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Dah Like gambar tu jgakk

MyySara said...
This comment has been removed by the author.
MyySara said...
This comment has been removed by the author.
MyySara said...

dah like !

Unknown said...

http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html ~
dh like untuk hari ni :))

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

sudah like ..

nih entry syasya join k ..
http://music-syasya95.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Hazirah Muslim said...

good luck , already like your pic :)

NadyaBubble said...

Keychain comel :D

Cik Nieda said...

http://www.sigadismerah.my/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Cik Nani Noraini said...

insyallah join..:)

Izza Sakura said...

http://izza-sakura.blogspot.com/2012/12/giveaway-wan-hazel.html joined

wana wazm said...

JOIN..
http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

DONE LIKE. =)

Unknown said...

sudah siap like untuk ari ni ..
Fb :
https://www.facebook.com/HanyaFarhah

Link Post :
http://pinksolution91.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Dingdang said...

mencuba nasib..
http://cikgufaizcute.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Dingdang said...

dah like juga.

FaRaH_eEiN92 said...

kmk join...

http://eein92farah.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Unknown said...

Done join! Follow saye boleh? I follow back!

http://garysepet.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Thanks for the new follower!

Unknown said...

http://blogbudakkeci.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html
dh join done like tuk arie yg kedua :)

Maizatul Raziqin Hairuddin said...

dah like ~ nak join giveaway

tashira sha said...

join :) done like hai ni 29/12/12

http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

fb : http://www.facebook.com/tashyra96?ref=tn_tnmn

Unknown said...

Mai dah like ! ! btw, Mai pun join jgk tau :) http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

sHaRiNa eLyaNa said...

http://www.opzzpinky.my/2012/12/give-away-wan-hazel.html

mujagirl92 said...

http://www.mujadafewa.my/2012/12/give-away-wan-hazel.html

dah like,,, moga wan menang :D

Unknown said...

join..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Unknown said...

dah like skali..yg ke-47..

Unknown said...

nak join nh

Unknown said...

done

Miss NR said...

Done like untuk hari ni pulak =)

#53

Unknown said...

Dah like. :)

Unknown said...

done smua

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

ztra.znddn said...

done like
#56

MyySara said...

dah like untuk seterusnya ~

Miss Superspecial said...

like already..

http://frangipaneelover.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Unknown said...

anith dh like untuk hari ni :)
http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

Unknown said...

Dah LIKE for 2nd time!

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

kemarin syasya like..
hari nih syasya like..
2 hari syasya like :)

Syazwani Zuhailee said...

Sudah join ! Sudah like untuk harini :)

http://syazwani-new-life.blogspot.com/2012/12/giveaway-wan-hazel.html

Miss Chocolate said...

http://cadburylovescontest.blogspot.com/2012/12/giveaway-27-dec-2012-7jan-2013.html

Unknown said...

dh like tuk arie ketiga

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

syasya sudah like untuk hari ketiga

Unknown said...

LIKE for 3rd time!

Unknown said...

hai wan ira join GA wan..ira dah like jugak untuk hari ni

http://awesomesha.blogspot.com/2012/12/give-away-wan-hazel.html

admin said...

liked 82

Unknown said...

LIKE kali ke 4

Unknown said...

dh like kali ke empat kira likers yg ke 89 :3

wana wazm said...

dah like yang ke 91

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

syasya sudah like untuk kali ke empat .. yg ke 94

admin said...

dah like untuk kali ke-2 yang ke 95. :D

Unknown said...

anith dh like untuk hari ni ;))
101 ~

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

syasya sudah like untuk hari ke lima
*109*

Unknown said...

dh like ~
114 ;)

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

syasya sudah like kali keenam yang ke *121 :)

Unknown said...

anith dh ~
126 >.<

wana wazm said...

dah like yg ke 128

Unknown said...

sorry sy dh xleh like page contest kt link tuuu..fb sy dh kena hack..sorry sgt..

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

syasya sudah like kalim ke tujuh yg ke*134*

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

syasya sudah like kali ke lapan yg ke *139*

SYASYA @ SYAHIRA NADIA said...

like lagi :)..kali ke 9 ...yg ke 141

wana wazm said...

done like , yg ke 143

Ain Nadia said...

http://ainnadia2.blogspot.com/2013/01/giveaway-wan-hazel.html